Verhuur

Ons nieuwe clubhuis zal in en buiten de zomervakanties worden verhuurd aan andere (scouting)groepen. Gelegen vlakbij een bos en zwemvijver en met een groot grasveld voor de deur is dit een ideale huurlocatie. Meer informatie kunt u vinden in de accommodatiegids van Scouting Nederland.
De huurovereenkomst kunt u hier doorlezen: Huurovereenkomst
De huisregels zijn hier in te zien: Huisregels

Het gebouw is van alle gemakken voorzien, ruime lokalen met goede ventilatie en verwarming. Een volledig ingerichte keuken (20 m²) met rvs keukenblok, groot fornuis met oven, grote (600L) koelkast, tafelmodel koelkast, tafelmodel vrieskast en verder ruimte genoeg om te koken en eten te bereiden.

De welpenruimte (70 m²) en zeeverkennersruimte (120 m²) zijn de twee grootste ruimtes van het gebouw. Beide lokalen beschikken over voldoende tafels, stoelen en banken om grote groepen te kunnen voorzien. Naast de twee grote ruimtes hebben we de instructieruimte (20 m²) ook beschikbaar voor de verhuur. De natte ruimte (20 m²) is ingericht om grote groepen te kunnen ontvangen, er is de beschikking over 1 urinoir, 2 wc’s, 1 gehandicapten wc + douche, 2 aparte douches en een grote wasbak/tafel met meerdere kranen.

Voor het gebouw ligt een groot grasveld van 1000 m², in de hoek van het grasveld ligt sinds kort een mooie ruime kampvuurkuil waar je heerlijk kan zitten genieten van het kampvuur. Doordat de kuil maar half omringd is met een heuvel kunnen nog meer personen aanschuiven door op het grasveld te gaan zitten. Wil je stoken dan dien je wel zelf hout mee te nemen.

Reserveringen kunnen worden gemaakt bij onze clubhuis verhuurder (Marloes Janssen), contactgegevens zijn te vinden op de pagina contact.